Utflukter

 

Ønsker man å ha en dag eller to utenfor selve stripa i Las Vegas er det mer enn nok å velge i. Man kan ta en tur til Grand Canyon, Hoover dam eller prøve en av de mange mulighetene i Vegas til å prøve de feteste bilene man kan tenke seg. Golfbaner er det også nok av hvis man vil bytte fra den grønne filten til det grønne gresset i noen timer.

GRAND CANYON

Grand Canyon er ett av naturens mesterverk, de fantastiske formasjonene er formet av Colerado elven i løpet av millioner av år. Grand Canyon er en av de største severidighetene i USA. Fra Las Vegas kan man bli med på guidede turer, ønsker man å gå for den mer spektakulære varianten kan man se Grand Canyon fra fly eller helikopter. Det finnes flere selskaper i Las Vegas som tilbyr ferdige pakker, uansett hvilken av variantene man velger.

 

LAKE MEAD

Hvis du fortalte vennene dine at du har tilbrakt dagen på stranden i Las Vegas, ville de sannsynligvis tror du er gal. Tross alt, de fleste kjenner Las Vegas for sine hoteller og ørkenlandskap. Men bare 30 minutter fra Las Vegas Strip er Lake Mead National Recreation Area, en stor menneskeskapt innsjø med 1300 km sttandlinje. For 10 dollar får man adgang til hele området i en uke.

Lake Mead fasiliteter inkluderer skyggelagte rasteplasser, campingplasser og tre marinaer. Man kan leie husbåter, fiskebåter, kajakk og jetski. Husk å ta med solkrem, man vil trenge det i den stekende heten. Vil man ha en dag utenfor Stripa kan man kombinere enn utflukt for å se Hooverdam og det slappe av ved eller på Lake Mead.

 

HOOVER DAM

Hoover Dam fortsetter å trekke folk mer enn 70 år etter etableringen. Med Las Vegas bare noen minutter unna trekker stedet mer enn 1 million turister årlig. I 1930 begynte byggingen av Hoover Dam, den største av sitt slag på den tiden. Den er opkalt etter Amerikas president nummer 31, Herbet Hoover. I oktober 2010 stod Pat Tillman Memorial Bridge ferdig, den gir spektakulær utsikt som en gang var bare tilgjengelig med helikopter. For de som aldri fullt verdsatt demningen, er det vanskelig ikke å bli imponert etter dette.


 

 

 

 

 

KJØR LAMBORGHINI PÅ BANE

Hos exotic racing kan du kjøre Lamborghini og flere andre fete biler på bane.

 

Besøk hjemmesiden her for booking og mer info

 

 

KJØR FERRARI PÅ BANE

Hos dream racing kan man leie en ferrari og kjøre på bane.

 

 

Besøk siden til dream racing for booking og mer info.

 

LEK DEG I SANDEN

Lek deg i sanden hos Vore challenge teaser.

 

 

Besøk sdein til Vore for booking og mer info.

 

PRØV DRØMMEBILEN PÅ LANDEVEIEN

Hos supercar tours kan man leie fete bilder å prøve dem på landeveien. Velg blandt Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Porsche eller Audi.

 

Besøk siden til supercar tours for booking og mer info.

 

 

STÅ PÅ SKI 45 MINUTTER FRA LAS VEGAS

Ja du kan stå på ski bare 45 minutter fra ørkenen i Las Vegas. Las Vegas Ski & Snowboard Resort er åpent fra Oktober-April.

 

Besøk nettsiden for mer info

 

 

SPILL GOLF I LAS VEGAS

Las Vegas har en rekke flotte golfbaner å velge blandt. Ta noen rolige timer på det grønne gresset hvis man vil komme unna det høye tempoet som er på stripa.