Underholdning

 

I Las Vegas finner man ett enormt utvalg av konserter og show, verdenskjente musikere og komikere holder show her til en hver tid. På Ceasars Palace har store artister som Celin Dion og Elton John holdt en rekke konserter, i desember kommer Shania Twain og Jerry seinfeldt på besøk her. På MGM kommer Madonna og Lady Gaga i nærmeste fremtid. Utvalget er så enormt at det er umulig å liste opp alle her , vi har listet opp noen av showene på de mest populære hotellene.

 

 

MGM GRAND

Cirque de soleil er ett fantastisk show som blir kjørt daglig på flere av de store hotellende i Las Vegas. På MGM heter showet Ka og går 5 dager i uken (tirsdag-lørdag)

Priser: Fra 60$

Dresskode: Sko og skjorte

 

 

David Copperfield har i en årrekke holdt show på MGM og han holder det fortsatt gående. Har man ikke sett David Copperfield er det absolutt verdt å få med seg når man er i Vegas.

Priser: Fra 69$

Dresskode: Sko og skjorte

 

 

På MGM finner man også gigantiske garden arena, her holdes det store konserter og sportsbegivenheter. Er man heldig kan man få med seg en Justin Bieber konsert eller en tittelkamp i boksing eller UFC.

Sjekk nettsiden til MGM for å se om det skjer noe spennende når du er i Vegas

MGM garden arena kalender

 

 

CEASARS PALACE

Elton John har i en lang periode kjørt faste show på Ceasars Palace, han holder det gående frem til desember da Shania Twain tar over før selveste dronningen av Ceasars Palace Celion Dion er tilbake,  Celine har spilt for fulle hus her i 5 år nå. Ceasars palace satser virkelig på underholdning og er plassen å dra for å se de riktig store stjernene.

Sjekk kalenderen på Ceasars palace her

 

 

VENETIAN OG PALAZZO

Faith Hill og Tim McGraw med en rekke konserter på Venetian fra Desember.

  • December 7-8, 14-15 – January 18-19, 25-26
  • February 1-2, 15-16 & 22-23, March 1-2
  • April 12-13, 26-27

 

 

Americas got talent på Palazzo.

Her har man muligheten til å se showet man kjenner godt fra tv.

Spilles fra 26 september til 17 november.

Her er link til komplett kalender.