Spisesteder

 

Med mindre du har hatt en ekstremt tung aften ved poker eller casinobordene bør man ikke gå sulten i Vegas,valgmuligetene er enorme. I hvert eneste hotell finnes det en mengde restauranter, noen hoteller har også en egen food court hvor hurtigmatkjedene ligger på rad og rekke. Tar man turen ut av hotellene finnes det også en mengde resturanter og McDonalds eller Subway er skjeldent langt unna,

Buffet er også et populært alternativ i byen, her får man masse god mat til en rimelig penge. I Las Vegas finner man det meste , enten man vil spise på resturanter med stjerner i Michelin guiden eller man vil ha litt rask junk food.

 

Utvalget er av gode restauranter er enormt, her er noen utvalgte høydepunkter.

Restaurant Guy Savoy på Ceasars palace

Restaurant Guy Savoy på Caesars Palace er det eneste stedet i Amerika man kan oppleve de elegante retter av Guy Savoy, en av Frankrikes mest ærverdige og prisbelønte kokker. han har mottatt tre Michelin-stjerner.

Mer info om restauranten her

 

 

Joël Robuchon restaurant på MGM grand

Joël Robuchon ble kåret til Frankrikes Chef of the Century av den anerkjente Gault Millau restaurantguide. Kommer nå ut av pensjonisttilværelsen for å åpne sin første restaurant i USA.

Mer info om restauranten her

 

 

BUFFET I LAS VEGAS

Buffet er svært populært i Las Vegas, det er ikke så rart da man får utrolig mye god mat til en rimelig penge. Det er både frokost, lunch og middagsbuffe, de aller beste buffene finner man på Bellagio, Wynn og Rio.