Sin city

 

Det er vel ikke akuratt noen bombe at Las Vegas har ett rikt utvalg av strippeklubber, byen blir ikke kalt Sin City uten grunn. Det er mange klubber, noen er små mens noen er gigantiske, ja så gigantiske at den er den største strippeklubben i verden.

 

 

Saphire er verdens største strippeklubb, det er ett gigantisk lokale med 400 eksotiske dansere som opptrer hver eneste kveld. Saphire har både kvinnelige og mannlige strippere, klubben er derfor populær blant kvinner, menn og par. I helgene er det stort sett stappfult her til tross for det enorme lokalet, det lønner seg å bestille bord tidlig hvis man ønsker å besøke klubben i helgene. Bestiller man bord på forhånd kommer det en limo og henter deg der man måtte ønske.


* Åpent 24 timer i døgnet

* Hudfaktor: Toppløs

* Lap dance 20$

* Vip dance 100$ (3 stk)

* Vip box 400$ pr time

* Limo pickup

Besøk hjemmesiden til Sapphire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spearmint rhino er en av de mest populære strippeklubbene i Las Vegas, klubben har flere år blitt kåret til den beste klubben i Las Vegas av de lokale. Spearmint rhino har masse sitteplasser men forvent store folkemengder her i helgene. Sparminth rhino er ett flott stilfult innredet lokale, klubben er også kjent for å ha de hotteste stripperne i Las Vegas.

* Åpent 24 timer i døgnet

* Inngang: 30$

* Hudfaktor: Toppløs

* Lap dance 20$

* Vip dance 100$ (3 stk)

* Vip box 400$ pr time

* Limo pickup