Shopping i Vegas

shoppinglasvegas

Las Vegas er ett shoppingmekka, her har stort sett alle de kjente merkene egne butikker. På hotellene finner man egne handlegater hvor ekslusive butikker holder til, i disse butikkene og på stripa generelt kan prisene var ganske stive. Heldigvis finnes det gode alternativer bare en liten taxitur unna, besøk en av outletene som man finner litt utenfor stripa, her får man merkevarer til fantastiske priser.
 
For oss nordmenn som er vant til høye priser på det meste er det en drøm å komme til ett sted som Las Vegas. Vårt tips er å pakke lett når man reiser for så å fylle opp koffertene med rimelige klær og andre merkevarer. Med den sterke kronekursen kontra dollar er det enda gunstigere å handle i Usa nå enn det var for noen år siden. Sleng deg i en taxi og si du skal til Premium outlet i downtown, da kommer du til ett utendørs shoppingområde med fantastiske priser og utvalg.
 
For dem med litt høyt budsjett eller har vært  heldige på noen av casinoene er Fashion show mall som ligger sentralt plassert på stripa å  anbefale. Ellers så finner man store handlegater inne på alle de store hotellene.