Shopping i Las Vegas

By
Updated: September 15, 2013

Las Vegas er ett shoppingmekka, her har stort sett alle de kjente merkene egne butikker. På hotellene finner man egne handlegater hvor eksklusive butikker holder til, i disse butikkene og på stripa generelt kan prisene være ganske stive. Heldigvis finnes det gode alternativer bare en liten taxitur unna, besøk en av outletene som man finner litt utenfor stripa, her får man merkevarer til fantastiske priser.
 
For oss nordmenn som er vant til høye priser på det meste er det en drøm å komme til ett sted som Las Vegas. Vårt tips er å pakke lett når man reiser for så å fylle opp koffertene med rimelige klær og andre merkevarer. Med den sterke kronekursen kontra dollar er det enda gunstigere å handle i Usa nå enn det var for noen år siden. Sleng deg i en taxi og si du skal til Premium outlet i downtown, da kommer du til ett utendørs shoppingområde med fantastiske priser og utvalg. Det finnes også en Outlet sør i Las Vegas, man finner mange av de samme butikkene her men syntes utvalget er hakket bedre på den i downtown.
 


 
FASHION SHOW MALL
 
Dette er ett gigantisk kjøpesenter som ligger på The Strip. Kjøpesenteret ble åpnet i 1981, det har blitt pusset opp flere ganger etter det og har nå over 250 butikker.
 
fashipnshowmall
 
Hugo Boss, Lacoste, Levi’s, Louis Vitton, Abercrombie & Fitch, Diesel, Quicksilver, Vans, Puma, Calvin Klein, Ann Garden, Victiorias Secret og Kate Spade er noen av butikkene man finner på Fashion Mall.
 

Si din mening