Poker i Vegas

 

 

 

 

 

 

Las Vegas er ett mekka for pokerspillere, her er det spill gående 24 timer i døgnet. Så og si alle casinoene tilbyr nå ett bredt utvalg av cashgames og turneringer, kvaliteteten på rommene kan dog variere veldig. Vi har laget en vurdering av rommene, så kan man selv gjør seg opp en mening om  hvilke det er verdt å oppsøke neste gang man befinner seg i fantastiske Las Vegas. Gå til siden her

* Mange av hotellene tilbyr poker rate, det vil si at du får rimeligere pris på hotellrommet men at du binder deg til å spille ett gitt antall timer poker pr dag. Har du planer om å spille mye poker på hotellet du bor på er det en god løsning, man blir dog  bundet til å tilbringe mye av tiden påhotellet man bor og får ikke så mye tid å utforske alt Las Vegas har å by på.

* World Series of poker går fra slutten av mai til slutten av juli hvert år. Under WSOP spilles det over 60 poker turneringer med innkjøp fra 1000$ til 50000$, main event koster 10000$ og tiltrekker seg flere tusen spillere. Mange nordmenn befinner seg i Las Vegas i denne perioden.

* Venetian kjører en turnerinsserie kalt deepstack extravaganza 3-4 ganger i året.

* De høyeste cashlagene i Las Vegas forgår nå på Aria hotell.

* Nordmenn må skatte på turneringsgevinster over 5000$.

* På det meste hadde Las Vegas 58 operative pokerrom, tallet er gått noe ned men det er fortsatt 48 rom å velge blandt.

 
Poker770